Onze werkwijze

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw bedrijfskleding? NGR-Tailoring biedt maatwerk bedrijfskleding voor de prijs van confectie. Onze unieke werkwijze maakt dit mogelijk.

Een ervaren Traveling Tailor

Onze ervaren en deskundige traveling tailor Thijs Drubbel komt graag naar u toe om te adviseren en mee te denken in de uitstraling van uw medewerkers. Zijn jarenlange ervaring in de mode komt hierbij van pas.

Op locatie met de bodyscan

NGR-Tailoring bezit een ruime en luxe trailer waarmee op locatie zeer nauwkeurig en binnen enkele seconden kan worden opgemeten met behulp van een bodyscan. U wordt vriendelijk ontvangen en meegenomen in de beleving. U stapt vanuit de comfortabele kleedruimte in de bodyscan. Binnen enkele seconden is alle benodigde informatie vastgelegd. Uw medewerkers zijn maar kort van de werkvloer voor een opmeetsessie.

ngr-werkwijze-content-foto

Digitaal nauwkeurige maatgegevens

Tientallen camera’s vanuit alle hoeken nemen de maten op. Met onze geavanceerde software kunnen wij de beeldopnames vertalen naar een patroon. De maatgegevens worden opgeslagen volgens de AVG richtlijnen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de productie van maatkleding en niet gedeeld met derden.  De maatgegevens worden gebruikt om op een zeer innovatieve manier via onze leveranciers in Italië, Portugal en Tsjechië de kleding te laten maken. Daarnaast wordt er door de automatisering efficiënt gewerkt en er is slechts weinig snijverlies. Er wordt dus zuinig met grondstoffen omgegaan, wat maakt dat er duurzamer geproduceerd wordt.

BOiD

Met BOiD creëren we voor iedereen een digitaal lichaamspaspoort. In dit paspoort worden individuele maatgegevens opgeslagen. Door gebruik te maken van BOiD kunnen herhaalaankopen of nabestellingen makkelijk worden geplaatst, opnieuw meten is in dit geval niet nodig. Uiteraard kan een nieuwe meting en aanpassing van de maatgegevens altijd plaatsvinden als dit noodzakelijk is door een verandering van postuur of omdat wensen ten aanzien van de pasvorm en draagcomfort zijn verandert.

Geproduceerd en geleverd binnen 4 weken

Na het opnemen van alle maten wordt de kleding geproduceerd. De standaard levertermijn is 4 weken. Bij specifieke wensen wat betreft stofkeuze, patroon of borduren kan het iets langer duren. Ruim voor de leverdatum wordt er een afspraak gemaakt om alle kleding op locatie af te leveren. We zorgen er uiteraard voor dat alles naar wens is.

Traveling Tailor

Onze Traveling tailor komt graag bij u langs om alle mogelijkheden door te spreken en een offerte op maat te maken.

ngr-traveling-tailor-header

Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen of zoekt u meer informatie?

Daarom kiest u voor NGR-Tailoring

N

Comfort

Een comfortabele outfit voor elk postuur door digitale meettechniek

N

Uitstraling

Goed passende kleding zorgt voor een representatieve indruk

N

Kwaliteit

Groot aanbod van degelijke stoffen voor meer duurzaamheid

N

Prijs

Snel en voordelig door een geautomatiseerd productieproces

Bel of Whatsapp mij

next-generation-retail-woordmerk-wit

Stuur mij een e-mail

Confidental Infomation