Veelgestelde vragen

Wij proberen zo helder en compleet mogelijk te communiceren. Hier vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen.

Hoe is de prijs/ kwaliteit verhouding?

Voor onze Corporate Line werken met een leverancier uit Italië die ruim 50 jaar ervaring heeft met de productie van kleding. Doordat zij de afgelopen jaren principes uit de automotive sector succesvol hebben geïmplementeerd bij de productie van maatkleding kan dit proces grotendeels geautomatiseerd verlopen. Hierdoor kan de productie sneller en goedkoper. De Italiaanse kennis en traditie wat betreft de productie blijft behouden, maar door inzet van geavanceerde software en robots uit Frankrijk en de meest moderne machines uit Duitsland wordt een zeer efficiënte manier van produceren bereikt.

We werken met gerenommeerde stoffenhuizen uit Italië en garanderen een maatwerkproduct van uitstekende kwaliteit voor de prijs van confectiekleding.

Voor de liefhebbers van meer luxe en mogelijkheden hebben we Luxury Line ontwikkeld. Deze wordt gebruikt voor de productie van kleinschalige projecten of individuele aankopen. Doordat het hier gaat om kleinere ateliers in Portugal en Tsjechië die gespecialiseerd zijn in de ambacht van maatkleding zijn de mogelijkheden op het gebied van patronen groter. Doordat het werk voor een groot deel met de hand gebeurt en minder is geautomatiseerd kunnen zij wat flexibeler werken. Hier hangt een prijskaartje aan, maar blijft het voor de connaisseurs nog steeds een prachtig product voor een eerlijke prijs.

Hoe is de betaling geregeld?

Wij draaien onze hand niet om voor grote en complexe projecten. Het doorrekenen van grotere aantallen en specifieke wensen zullen wij bij u op kantoor bespreken en in de vorm van een op maat gemaakte offerte toesturen. Een prijsopgave voor individuele items is makkelijk direct te geven bij het maken van de keuzes, maar zal ook altijd per mail worden bevestigd.

Voordat we gaan starten met de productie vragen wij een aanbetaling van 50% op de totaalfactuur te doen. Het resterende deel kan worden voldaan na aflevering.

Wat is het werkgebied van NGR-Tailoring?

U kunt ons, na het maken van een afspraak, altijd bezoeken op ons hoofdkantoor in Utrecht. Omdat we werken als een Traveling Tailor ligt een bezoek bij u op kantoor of thuis echter meer voor de hand. Dit doen wij in geheel Nederland en België. We komen graag langs voor het bespreken van de opties, het tonen van onze mogelijkheden of direct voor het opmeten van een nieuw product voor uw garderobe.

Wat is de levertermijn?

De standaard levertermijn is 4 weken. Zijn er specifieke wensen wat betreft de stofkeuze of patroon dan kan dit eventueel langer zijn, maar daarover kunnen wij vroeg in het proces over communiceren. Bij aanvang van de productie is de verwachte leverdatum in principe altijd bekend en zullen wij deze aan u doorgeven. Voor het aanbreken van de levering zullen wij opnieuw contact opnemen om een datum in te plannen voor het doorpassen van de bestelde items. In een enkel geval is tegen een extra vergoeding een spoedlevering mogelijk, maar dit dienen wij altijd eerst af te stemmen met de betrokken producent.

Waar wordt de bedrijfskleding geproduceerd?

Alle producten van NGR-Tailoring worden uitsluitend in Europa geproduceerd. Dit doen we om snelheid, betrouwbaarheid en een verantwoorde wijze van productie te kunnen garanderen.

Alle ateliers waar we mee werken vallen onder de Europese grondwet, waarbij werknemers beschermd worden tegen overmatige werkuren, kinderarbeid en oneerlijke lonen.

Hoe verloopt het proces?

Wanneer u contact met ons opneemt komen we graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Tijdens dit bezoek kunnen wij alle opties wat betreft stoffen, voering, knopen etc. aan u tonen. Als het een (grootschalig) project betreft zullen we de besproken opties verwerken in een offerte.

Wanneer we overeenstemming bereiken zal een datum worden ingepland waarop de betrokken medewerkers met behulp van de bodyscan zullen worden opgemeten.

Nadat de aanbetaling is gedaan zal de productie worden opgestart. U ontvangt hiervan een bevestiging en een verwachte leverdatum.

Ruim voor de levering van uw bestelling nemen wij contact op om een dag in te plannen om alle bestelde artikelen af te passen.

Mochten er bepaalde zaken nog niet volledig naar wens zijn dan zullen deze (over het algemeen binnen een week) door een lokale kleermaker worden aangepast. In dat geval zal er een 2e afpas worden ingepland.

Na aflevering kunt u het restant van de factuur betalen en houden wij graag contact; wij horen het graag als u tevreden bent, een nabestelling wilt doen, een vraag heeft of behoefte aan bijkomende service.

Is er een minimale besteding?

Ook voor een kleinschalig project of individuele bestelling komen wij graag bij u langs op kantoor of thuis. Dit kan zijn voor het maken van zakelijke kleding, maar ook voor het maken van meer vrijetijds-georiënteerde items of kleding voor een speciale gelegenheid.

Het aanschaffen van een enkel stuk is dus zeker mogelijk. Omdat we met staffels werken is de aanschaf van meerder items goedkoper. Ook zal er over het algemeen bij individuele bestellingen geen gebruik worden gemaakt van de bodyscan, maar zal de ervaren traveling tailor met behulp van meetlint, spelden en serie paspakken de maten nauwkeurig opmeten.

Het proces van het uitbrengen van een offerte kan bij individuele bestellingen ook worden overgeslagen; na het maken van een afspraak kan bij het maken van de keuzes direct worden overgegaan tot het opmeten van de gewenste producten.

Kan de kleding worden voorzien van logo’s?

Wij hebben de mogelijkheid om, tegen meerprijs, uw bedrijfskleding te voorzien van een logo. Deze kan op verschillende manieren worden aangebracht, bijvoorbeeld door drukken of borduren. Omdat dit na levering van de producten wordt gedaan door een bedrijf in Nederland zal dit over het algemeen een week extra in beslag nemen.

Het aanbrengen van een logo kan de identiteit van uw bedrijf versterken, maar heeft ook voordelen wat betreft de belasting. Er wordt namelijk geen loonbelasting betaald voor werkkleding die voldoet aan de volgende voorwaarden;

  • De werknemer neemt de kleding niet mee naar huis.
  • De kleding is niet geschikt is voor privégebruik.
  • De kleding is wel geschikt voor privégebruik, maar voorzien is van een bedrijfslogo of naam van de werkgever. Het logo moet minimaal 70 vierkante centimeter zijn.
Heb ik garantie?

De belangrijkste garantie die wij geven is dat we alles in het werk stellen om u tevreden te maken. Waar mensen werken kunnen fouten gemaakt worden. Mocht dat gebeuren dan zullen we ons niet verstoppen achter excuses, maar gezamenlijk op zoek gaan naar een oplossing.

Omdat we werken met enthousiaste, ervaren mensen en geavanceerde apparatuur zullen we de foutkans tot een minimum beperken. Als het geleverde product niet direct voldoet aan uw wensen dan zullen we dit met een lokale kleermaker voor u oplossen.

Bij normaal gebruik en goed onderhoud heeft u lang plezier van de door u bestelde producten (zie blog “onderhoud”). Als u een ongelukje heeft gehad met een van de producten dan zullen we bekijken of dit hersteld kan worden. Als dit niet mogelijk is dan kan er eenvoudig een vervangend exemplaar worden besteld.

Als u of een van medewerkers van postuur verandert dan kan er over het algemeen vrij eenvoudig een aanpassing worden gedaan. Alles heeft zijn marges, maar bijna elk pak kan een maat groter of kleiner worden gemaakt als dit nodig mocht zijn door een verandering in uw gewicht. Dit kan eenmalig worden gedaan en we zullen u informeren over de kosten hiervan.

Omdat we voor iedereen het juiste patroon bewaren kan de bestelling van een nieuw product makkelijk worden gedaan. Als een product na normaal gebruik en redelijke termijn versleten is dan kan ook hiervoor gemakkelijk een vervangend exemplaar worden besteld. Als uw voorkeur of postuur intussen verandert is dan zullen we dit meenemen in de aanpassing van het patroon.

Wat zijn de pasvormen en opties?

Bij het maken van een maatpak moeten veel keuzes worden gemaakt (zie blog “opties”). Bij dit proces adviseren wij u zo goed mogelijk, zodat de gewenste uitstraling ontstaat.

Voor het opmeten van projecten gebruiken wij een bodyscan. De keuzes die wij voorafgaand aan dit proces maken doen we aan de hand van tastbare voorbeelden. Alle opties wat betreft stoffen, knopen en voering zijn aanwezig. Ook hebben we de beschikking over beeldmateriaal van de verschillende revers, sluiting, zakken etc. Ook hebben we een passerie van al onze producten. Deze bevat tientallen items in een volledige maatreeks en verschillende pasvormen. Hierdoor kunt alle producten niet alleen beoordelen op maakwijze, maar ook ervaren op maat en pasvorm door ze simpelweg aan te trekken. Omdat we maatwerk bieden kunnen we uiteraard elk product passend voor u maken.

Is dit alles wat jullie kunnen bieden?

Wij willen graag een compleet en passend aanbod leveren. Daarom zullen wij voortdurend op zoek gaan naar nieuwe producten om ons gamma zo breed mogelijk te maken. Mocht u behoefte aan specifieke producten die wij op dit moment niet in huis hebben, dan gaan wij voor u op zoek naar een partner die dit kan leveren.

Geen antwoord gevonden op uw vraag?

Uiteraard geven wij graag een passend antwoord op uw overige vragen.

Daarom kiest u voor NGR-Tailoring

N

Comfort

Een comfortabele outfit voor elk postuur door digitale meettechniek

N

Uitstraling

Goed passende kleding zorgt voor een representatieve indruk

N

Kwaliteit

Groot aanbod van degelijke stoffen voor meer duurzaamheid

N

Prijs

Snel en voordelig door een geautomatiseerd productieproces

Bel of Whatsapp mij

next-generation-retail-woordmerk-wit

Stuur mij een e-mail

Confidental Infomation