Traveling Tailor

Mijn naam is Thijs Drubbel. Begin 2021 ben ik begonnen met het vormgeven van Next Generation Retail (NGR). In dit unieke concept waar techniek, mode en ambacht samenkomen kan ik mijn jarenlange ervaring in de mode, mijn kennis van maatkleding, mijn creativiteit en expertise op het gebied van service laten samenkomen.

Als Traveling Tailor kom ik met mijn trailer en bodyscan door heel Nederland en België. Ik denk mee met de gewenste uitstraling van een bedrijf en hoe de juiste kleding hieraan bij kan dragen. Ik adviseer over pasvormen, stofkeuzes en personalisaties.

Ik ben geboren in 1972 in Utrecht. Na het afronden van 2 mode-opleidingen en vervullen van mijn militaire dienstplicht kon ik aan de slag bij de Bijenkorf.

Na een aantal jaren in de zakelijke dienstverlening ben ik bewust teruggegaan naar mijn passie; de mode. In de jaren die volgden ben ik naar België verhuisd en heb ik een aantal winkels in Antwerpen aangestuurd, waaronder die van Tommy Hilfiger en Burberry.

ngr-traveling-tailor-thijs-drubbel-1
ngr-blog-de-juiste-pasvorm-en-maatvoering-van-een-jasje

In 2010 ben ik bij Van Gils Fashion in Breda gaan werken en ben ik in Tilburg gaan wonen. Bij Van Gils werd ik in eerste instantie medeverantwoordelijk voor het opstarten van de retailtak. Later kwam daar de rol van Traveling Tailor, Quality Manager, Styling en Trainer bij.

Na mijn vertrek bij Van Gils heb ik mijn eigen bedrijf “Sprezzatura” opgericht. Voor met name ondernemers voer ik hiervoor opdrachten uit op het gebied van Made to Order Fashion.

Met NGR ga ik me nu richten op corporate fashion en mijn passie voor mooie, goed zittende kleding inzetten om ondernemers te adviseren en prachtige bedrijfskleding op maat te verkopen voor een hele aantrekkelijke prijs. Ons unieke concept met de bodyscan maakt dat mogelijk.

Werkwijze

Onze unieke werkwijze maakt bedrijfskleding voor de prijs van confectie mogelijk.

ngr-werkwijze-header

Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen of zoekt u meer informatie?

Daarom kiest u voor NGR-Tailoring

N

Comfort

Een comfortabele outfit voor elk postuur door digitale meettechniek

N

Uitstraling

Goed passende kleding zorgt voor een representatieve indruk

N

Kwaliteit

Groot aanbod van degelijke stoffen voor meer duurzaamheid

N

Prijs

Snel en voordelig door een geautomatiseerd productieproces

Bel of Whatsapp mij

next-generation-retail-woordmerk-wit

Stuur mij een e-mail

Confidental Infomation